Szomjas Dalok

2006. 09. 20.
mégis kevés olyan ismert névről halljuk azt, hogy egy tehetségkutató felfedezettje (a Megasztártól most eltekintünk). Ennek oka az, hogy a legtöbb tehetségkutató nem tud ajánlani a nyertesnek többet, mint hangszert, más kisebb-nagyobb nyereményeket és / vagy lemezszerződést, amelynek a feltételei később derülnek ki.

A Thirst Studio tehetségkutatója mást kínál. Fellépni Groove Armadával vagy Londonban stúdiózni egy tapasztalt angol producerrel nemcsak az ifjú tehetségek, hanem a zsűritagok számára is egy vonzó lehetőség. A legprofibb magyar zenekarok is örülnének egy ilyen lehetőségnek.

Dalok.hu örömmel adta felületét és tudását ehhez a kezdeményezéshez. Nem idegen nekünk a téma, mert nálunk az ismert zenekarok mellett bemutatkozik sok első (gyakran meg sem jelent) albumos előadó is. Örülünk, hogy hozzájárulunk a holnap zenéjéhez!

MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 03. 30.
Palya Bea, Krsa (PASO), Kollár-Klemencz László, Volkova, Bognár Szilvia, Varga Veronika (Babra), Takáts Eszter és Veni megosztják viszonyukat a gondviseléssel.
2022. 05. 07.
Havi rendszerességgel készítünk playlistet az általunk terjesztett zenekarok új felvételeiből. Hallgasd, ismerkedj az új zenékkel, oszd meg!
2022. 05. 03.
Szakmai elismerésben részesült az Irie Maffia, a Blahalouisiana, az Ivan & The Parazol, a New Level Empire, Beton.Hofi, valamint a Thy Catafalque. életműdíjat - a Piramis zenekar és Komjáthy György kaptak.
2022. 05. 03.
Közel ezer üzletben, hipermarketben és szállodában szól kizárólag magyar zene május 12-én. Az Él a zene! kezdeményezés célja, hogy előtérbe helyezze a magyar szerzőket, előadókat és dalokat.
2022. 05. 02.
„Az ember zörgő malomkerekek táncát járja. Pedig csak egy villanás lenne világunkat megigazulva itt hagyni. Most kőemberek virrasztanak. Minden más illanás.”
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink