Szeretnél külföldön is érvényesülni? Jelentkezz a HOTS mentortáborába

2021. 07. 17.

Nemzetközileg elismert mentorokkal várja a külföldi karriertervezésre nyitott előadók jelentkezését a HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) könnyűzenei exportiroda mentortábora. Július 31-ig lehet jelentkezni.

Folytatódik a jelentkezés a külföldi nyitásban gondolkodó, vagy már külföldön is sikeresen szereplő dalszerzők és menedzsereik számára létrehozott mentortáborra, az Outbreakers' Labre (OBL). A tábor új időpontban, négy, nagy tapasztalattal rendelkező külföldi szakember – Victor Conradsson (Believe, Franciaország), Rupert Hollier (UK & European Guild of Music Supervisors / Redfive, Egyesült Királyság), Ida Sällinen (FACTORY 92, Németország) és Andries van Wieren (3S Music Management, Hollandia) – jelenlétében kerül megrendezésre 2021. október 7-11. között.

„A HOTS és a Hangfoglaló Program által életre hívott tábor alapküldetése idén sem változik, elsősorban olyan előadók jelentkezését várjuk, akik már bizonyítottak más országok zenei piacán is. A jelentkezőkből ezúttal is a négy, nemzetközileg elismert mentor választja ki azokat az előadókat, zenekarokat, akiknek aztán a táborban csoportos workshopokon, és személyes mentoring session alkalmakon nyújtanak itthon még nem elérhető háttértudást. Idén kiemelt figyelmet kap az a szempont is, hogy az előadók olyan gyakorlati tudást is kapjanak, amely egy ennyire bizonytalan időszakban segítheti fejlődésüket, érvényesülésüket.” – foglalta össze az idei tábor céljait Nagyová Lucia, a HOTS könnyűzenei exportiroda vezetője.

Az OBL táborában minden előadó maximum két fővel (ajánlottan egy tag és a zenekar menedzsere) képviseltetheti magát, akik a mentorok segítségével fejleszthetik eddigi stratégiájukat, vagy biztosabb alapokra helyezhetik terveiket a külföldi karrierépítésben. A tábor idén visszavárja a korábbi OBL résztvevőket is, hiszen ez a lehetőség számukra is tartogat új dimenziókat.

Jelentkezés ITT.

Forrás: Hangfoglalo.hu

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 06. 20.
Dalok-Galopp podcastunkban beszélgettünk a tenger hullámzásáról, egy holokauszt témájú társasjátékról, arról, hogyan lehet szerelembe esni egy zenei szoftverrel és arról is, miért szeret Rozina komolyan játszani.
2021. 07. 27.
Nekünk  volt  szerencsénk a  híd  budai  végén velük indítanunk a szezont, s kétség  nem  fér  hozzá, hogy ezúttal a pesti oldalon legalább  akkora lendülettel rántja  össze a közönséget a műfaj hazai nagyágyúja.
2021. 07. 25.
A Rokkka zenekar autentikus népzenével és világzenével ötvözi a magyar irodalom alkotásait, keresve a műfajok közötti átjárhatóságot, érzékenyen harmonizálva és bátran újrahangszerelve a zene és költészet keresztmetszeteit. 
2021. 07. 24.
A Mórocz Pincészet tulajdonosa, Mórocz Tamás felkért négy muzsikust – Szedert, A Bence kalandjait, BÖBE-t és Hangácsi Mártont -, hogy az új évjáratos boraihoz adják oda egy-egy kiadatlan dalukat.
2021. 07. 24.
A srácok a nagykorúságot egy eszméletlen bulival fogják megünnepelni július 24-én, azaz ma este a Budapest Parkban! Ilyen szülinap csak egyszer van egy életben. Ne hagyd ki!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink