SZAVAZÁS - Fair Play

2006. 09. 20.

Minden internetes szavazás átverhető. Megtörtént ez nálunk is. Volt olyan zenekar is, amelyik nemes egyszerűséggel a saját oldalára telepítette a szavazási linket, megkerülve szavazási korlátainkat. Persze nem mondtuk korábban, hogy ezt tilos, így szabályt nem sértettek, csupán indokolatlan előnyre tettek szert. Tán mi voltunk túl jóhiszeműek, barátságos vetélkedésre készültünk. A zsűri tagjait – akik döntésük meghozatalakor a közönség szavazatain túl számos szakmai szempontot vesznek figyelembe – természetesen tájékoztattuk a fejleményekről. 
Megkérjük a zenekarokat és a rajongóikat, hogy tartsák be a fair play szabályait. Persze ellenkező esetben sem történik semmi, azon kívül, hogy értelmét veszti a játék. Kár lenne érte. Szigorítottunk a szavazás módján és figyelmeztettük a szavazókat. A többi rajtatok múlik.

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 08. 24.
Az „Anxious” Keck Mária flamenco táncos/énekes és Jaxhe kolumbiai zeneszerző művészi találkozásából jött létre. A sok nemzetiségű részvevő gárda maradandót alkotott, zenében és látványban egyaránt.
2021. 11. 17.
Tízéves történetében először készül téli üzemmel a főváros egyik legnagyobb, szabadtéri szórakozóhelye - a Budapest Park. Téli meseországának kapuja december 3-án nyílik meg, középpontjában egy hatalmas jégpályával.
2021. 11. 15.
​​​​​​​A Trottel Records 1998-ban kazettán jelentette meg szibériai sorozatának első részeit. A sorozat 20 év múlva, vinylen éled újra, új felvételekkel és tematikával. A Szibériai sámán hangképek után íme az Észak-Turkesztáni epikus hangképek LP.
2021. 11. 14.
A Dalok.hu terjesztésében jelent meg a „magyar Mike Oldfield” ötödik anyaga. Válik Bernát egyedül felel szinte minden hangszerért, ami hallható az albumán és a grafikáját is ő készítette.
2021. 11. 12.
A "Mörcsfesztivál" egy összehangolt zenei akciós hétvége, amikor a magyar zene rajongói kedvező áron vásárolhatják meg kedvenceik relikviáit, vagy különleges, "csomagba rendezett", esetleg dedikált termékeit.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink