SZAVAZÁS - Fair Play

2006. 09. 20.

Minden internetes szavazás átverhető. Megtörtént ez nálunk is. Volt olyan zenekar is, amelyik nemes egyszerűséggel a saját oldalára telepítette a szavazási linket, megkerülve szavazási korlátainkat. Persze nem mondtuk korábban, hogy ezt tilos, így szabályt nem sértettek, csupán indokolatlan előnyre tettek szert. Tán mi voltunk túl jóhiszeműek, barátságos vetélkedésre készültünk. A zsűri tagjait – akik döntésük meghozatalakor a közönség szavazatain túl számos szakmai szempontot vesznek figyelembe – természetesen tájékoztattuk a fejleményekről. 
Megkérjük a zenekarokat és a rajongóikat, hogy tartsák be a fair play szabályait. Persze ellenkező esetben sem történik semmi, azon kívül, hogy értelmét veszti a játék. Kár lenne érte. Szigorítottunk a szavazás módján és figyelmeztettük a szavazókat. A többi rajtatok múlik.

MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 03. 30.
Palya Bea, Krsa (PASO), Kollár-Klemencz László, Volkova, Bognár Szilvia, Varga Veronika (Babra), Takáts Eszter és Veni megosztják viszonyukat a gondviseléssel.
2022. 05. 07.
Havi rendszerességgel készítünk playlistet az általunk terjesztett zenekarok új felvételeiből. Hallgasd, ismerkedj az új zenékkel, oszd meg!
2022. 05. 03.
Szakmai elismerésben részesült az Irie Maffia, a Blahalouisiana, az Ivan & The Parazol, a New Level Empire, Beton.Hofi, valamint a Thy Catafalque. életműdíjat - a Piramis zenekar és Komjáthy György kaptak.
2022. 05. 03.
Közel ezer üzletben, hipermarketben és szállodában szól kizárólag magyar zene május 12-én. Az Él a zene! kezdeményezés célja, hogy előtérbe helyezze a magyar szerzőket, előadókat és dalokat.
2022. 05. 02.
„Az ember zörgő malomkerekek táncát járja. Pedig csak egy villanás lenne világunkat megigazulva itt hagyni. Most kőemberek virrasztanak. Minden más illanás.”
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink