Sexepil újra!

2006. 08. 01.
A Sexepil zenekar eddigi élete két szakaszból áll. A 80-as évek: Hegyi Zoltán énekes, az alternatívok közt divatos külsejükkel és igényes hangszereléseikkel feltűnő zenekar. A 90-es évek: Mick Ness holland énekes, aki elsőként (és utolsóként) volt képes a magyar szcénában hitelesen összezúzni a felszerelést és saját magát a koncert végére. A legösszeszedettebb „alternatív” zenekar, három sikeres album, nemzetközi siker küszöbe, széthullás.
Most újra itt vannak. Nem azért, hogy eljátsszák a régi slágereket és a nosztalgiázó közönségre mutogatva elmondják, hogy tessék, ők még mindig aktuálisak. Információink szerint új lemez készül, a zenekar tele komoly tervvel. Kezdődik a harmadik szakasz.
Augusztus 10-én a fellépnek a Szigeten, a Wan2 színpadon. Én ott leszek.
MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 03. 30.
Palya Bea, Krsa (PASO), Kollár-Klemencz László, Volkova, Bognár Szilvia, Varga Veronika (Babra), Takáts Eszter és Veni megosztják viszonyukat a gondviseléssel.
2022. 05. 07.
Havi rendszerességgel készítünk playlistet az általunk terjesztett zenekarok új felvételeiből. Hallgasd, ismerkedj az új zenékkel, oszd meg!
2022. 05. 03.
Szakmai elismerésben részesült az Irie Maffia, a Blahalouisiana, az Ivan & The Parazol, a New Level Empire, Beton.Hofi, valamint a Thy Catafalque. életműdíjat - a Piramis zenekar és Komjáthy György kaptak.
2022. 05. 03.
Közel ezer üzletben, hipermarketben és szállodában szól kizárólag magyar zene május 12-én. Az Él a zene! kezdeményezés célja, hogy előtérbe helyezze a magyar szerzőket, előadókat és dalokat.
2022. 05. 02.
„Az ember zörgő malomkerekek táncát járja. Pedig csak egy villanás lenne világunkat megigazulva itt hagyni. Most kőemberek virrasztanak. Minden más illanás.”
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink