ProArt „Mörcsfesztivál” november 20-21.

2021. 11. 12.

A ProArt és a "Fair Play a zenéért" összegyűjti a hazai merch piac szereplőit azzal a céllal, hogy közös online felület és esemény formájában a rajongók elé tárja a magyar zenekarok, előadóművészek ajándéktárgyainak kínálatát – már a karácsonyi szezonra is gondolva.

A tervek szerint 2021. november 20-21-én, szombat-vasárnap megrendezzük a MÖRCSFESZTIVÁL nevű online eseményt, ahol minden olyan előadó, zenekar, kiadó, menedzsment, amely az alábbi gombra kattintva regisztrál a frissen készülő adatbázisba, ingyenesen bemutathatja merchandising termékeit (póló, bögre, kulcstartó, kitűző, stb.) és hanghordozóit egy közös kampány keretén belül. A regisztráció módjairól itt olvashat: http://bit.ly/online_ugyintezes

A Mörcsfesztivál egy összehangolt zenei akciós hétvége (avagy a "a zeneipar kuponnapja”, kuponhétvégéje), amikor a magyar zene rajongói kedvező áron vásárolhatják meg kedvenceik relikviáit vagy különleges, "csomagba rendezett", esetleg dedikált termékeit – akár karácsonyi ajándékként.

Ha eladó merch termékeivel szeretne felkerülni a Mörcsfesztivál oldalára, ezen a linken regisztrálhat és csatlakozhat az akcióhoz: https://fairplayhungary.hu/fair-play-morcsfesztival-regisztracio

A ProArt minden regisztráló zenei produkciót értesít a további teendőkről, részletekről. A kezdeményezést közösségimédia-aktivitásokkal és a Fair Play 10 ezres rajongói adatbázisának bevonásával erősítjük. Az előadók (és dalszerzők), kiadók, menedzsmentek számára ez egy közvetlen értékesítési eredménnyel járó közös akció. A Mörcsfesztivált kísérő kommunikáció a ProArt és a Fair Play célkitűzésének megfelelően tájékoztató, tudatossági kampány is egyben.

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 09. 24.
A Tárkány Művek új lemeze a napokban a Dalok.hu-n látta a napvilágot. Most hallhattok róla egy dalt egy olyan videó kíséretében, amelynek a Dalok.hu-n van a premierje.
2022. 01. 03.
"Forrongó, változó világunkban így szerettem volna letenni voksomat egy értékrend, egy kultúra mellett! Mivel ezt a művemet is gyerekeknek írtam, fontosnak érzem, az ő nevelésük szem előtt tartását is." 
2021. 12. 30.
A szilveszteri bulik hangulatához tökéletesen passzol a Mr. Alkohol című, eredetileg Szörényi Szabolcs – Bródy János által írt dal új feldolgozása, amelynek videó-premierjét az év utolsó napjaira időzítette a CSILLAGFRÖCCS zenekar.
2021. 12. 28.
Hasonlították már Norah Jones-hoz, másoknak ő a magyar Katie Melua, Emilia Torrini, Joan Baez, Erykah Badu vagy Billie Eilish. Prieger Zsolt pedig Portishead-ként magasztalta VENI-t legutóbbi koncertje után.
2021. 12. 13.
Közel negyven éve basszusgitározik Giret Gábor Magyarország legnagyobb zenei produkcióiban, miközben évek óta készül kiadni saját szerzeményeit. Zenésztársai hosszas unszolására, végre elérkezettnek látta az időt a megjelenéshez...
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink