MOL Jazz Fesztivál Budapest

2006. 09. 12.
Az idén is öt napon át, szeptember 13–17-ig számít a jazzkedvelő közönség érdeklődésére, akik, bízunk benne, ismét szép számban látogatnak el a 12 helyszínen zajló ferencvárosi eseménysorozatra. A világ jazz élvonalát képviselő külföldi művészek mellett a fesztivál „főszereplői” idén is a magyar jazz muzsikusok lesznek, a fesztivál fókuszában pedig a rézfúvós hangszerek állnak ezúttal.
A program a www.bmc.hu/jazzfesztival címen olvasható, ahol az egyes résztvevőkről részletes információk is találhatók.
A fellépők közül kiemelnénk néhányat, akik nálunk is elérhetők. Dalok.hu-n debütált a Special Providence Ráday utcai szabadtéri színpadon. Ágoston Béla ezúttal kvartettel játszik 14-én este a Ritmus Étterem & Kávézóban a Ráday utcában. Harcsa Veronika szeptember 16-án lép fel a Claro Bisztróban. 
A fesztivál szervezője a BMC Records, a honi jazz és kortárs zene fő kiadója, amelynek felvételei hamarosan letölthetők lesznek nálunk.
zenekar, amely szeptember 15-én 17 órától játszik a
MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 03. 30.
Palya Bea, Krsa (PASO), Kollár-Klemencz László, Volkova, Bognár Szilvia, Varga Veronika (Babra), Takáts Eszter és Veni megosztják viszonyukat a gondviseléssel.
2022. 05. 07.
Havi rendszerességgel készítünk playlistet az általunk terjesztett zenekarok új felvételeiből. Hallgasd, ismerkedj az új zenékkel, oszd meg!
2022. 05. 03.
Szakmai elismerésben részesült az Irie Maffia, a Blahalouisiana, az Ivan & The Parazol, a New Level Empire, Beton.Hofi, valamint a Thy Catafalque. életműdíjat - a Piramis zenekar és Komjáthy György kaptak.
2022. 05. 03.
Közel ezer üzletben, hipermarketben és szállodában szól kizárólag magyar zene május 12-én. Az Él a zene! kezdeményezés célja, hogy előtérbe helyezze a magyar szerzőket, előadókat és dalokat.
2022. 05. 02.
„Az ember zörgő malomkerekek táncát járja. Pedig csak egy villanás lenne világunkat megigazulva itt hagyni. Most kőemberek virrasztanak. Minden más illanás.”
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink