Jövő héten Babel Sound a Balatonon!

2021. 07. 15.

A fesztivál így hirdeti magát:

„Visszajáró rajongóink már tudják, hogy a Babel Sound mágikus hely, ahol kultúrák találkoznak, keverednek és születnek újjá, miközben mi magunk is újjászületünk ebben a hatalmas zenei kavalkádban.
A 10. Babel Sound Fesztivált Balatonbogláron, a Balaton partjától 10 percnyi sétára, a mesésen zöld Babel Campben rendezzük meg, ahol 6 napon át 4 színpadon várunk Titeket jobbnál jobb világzenei és jazzkoncertekkel, valamint izgalmas táncszínházi produkciókkal. 
A spanyol, katalán, szerb, dán, francia, belga, argentin, lett, perui, marokkói, brazil és szicíliai zenészek mellett természetesen magyar zenészek és táncosok is gazdagítják a programot, és ahogy azt megszokhattuk, sosem tudni, melyik muzsikus tűnik fel váratlanul a színpadon egy másik zenekar vendégeként.
Minden délután 6 órakor indul a buli, és meg sem állunk hajnalig! A koncertek utáni fergeteges, spontán örömzenélés mára a Babel Sound védjegyévé vált. Hangszert hozni ér!”

ITT találod a fesztivál programját. 
A Babel Sound idén sem lesz tömegrendezvény, a napi látogatói limit 400 fő. Szerezd be mielőbb a hetijegyed, hogy biztosan bejuss! 
Hetijegyek 15 000 Ft-ért, napijegyek pedig 3 000 Ft-ért vásárolhatók ITT.

A fesztivál rutinos látogatói talán hiányolják majd a Balaton parti színpadokat. A főleg külföldi zenekarokra szakosodó fesztivál érthető okok miatt idén nem tudja felvonultatni a tervezett fellépők teljes gárdáját. De nem biztos, hogy ez csorbítja a fesztivál hangulatát.
Sok történet terjeng a Balaton parti helyszín esti bezárása utáni afterpartykról a Babel Campben. Tárgyi bizonyítékok is vannak arra, videók és képek formájában, hogy a nemzetközi zenei gárda milyen reggelig tartó bulikat, jammeléseket csapott minden éjjel. Most Neked is részed lehet bennük! Sőt, ha elég bátor vagy, be is szállhatsz.
Bár sok nappali programról le kellett mondani a mostani, Lite fesztivál verzióban, azért hozzáadtak egy újat. Válogatott kortárs táncelőadásokat láthatsz minden nap.

Facebook esemény
A fesztivál honlapja

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 06. 20.
Dalok-Galopp podcastunkban beszélgettünk a tenger hullámzásáról, egy holokauszt témájú társasjátékról, arról, hogyan lehet szerelembe esni egy zenei szoftverrel és arról is, miért szeret Rozina komolyan játszani.
2021. 07. 27.
Nekünk  volt  szerencsénk a  híd  budai  végén velük indítanunk a szezont, s kétség  nem  fér  hozzá, hogy ezúttal a pesti oldalon legalább  akkora lendülettel rántja  össze a közönséget a műfaj hazai nagyágyúja.
2021. 07. 25.
A Rokkka zenekar autentikus népzenével és világzenével ötvözi a magyar irodalom alkotásait, keresve a műfajok közötti átjárhatóságot, érzékenyen harmonizálva és bátran újrahangszerelve a zene és költészet keresztmetszeteit. 
2021. 07. 24.
A Mórocz Pincészet tulajdonosa, Mórocz Tamás felkért négy muzsikust – Szedert, A Bence kalandjait, BÖBE-t és Hangácsi Mártont -, hogy az új évjáratos boraihoz adják oda egy-egy kiadatlan dalukat.
2021. 07. 24.
A srácok a nagykorúságot egy eszméletlen bulival fogják megünnepelni július 24-én, azaz ma este a Budapest Parkban! Ilyen szülinap csak egyszer van egy életben. Ne hagyd ki!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink