Djabe ősszel

2006. 09. 04.
A zenekar ellátogat Lengyelországba (Glogow), Németországba (Berlin, München, Regensburg) valamint Csehországba (Prága). A külföldi koncertek szünetében a zenekar Magyarországi fellépéseket tervez október és november folyamán.
Október elején végre megjelenik a 2003-as Táncolnak a kazlak turnén rögzített, Táncoltak a kazlak dupla DVD. A koncertfilm mellett extraként felkerülnek a korongra a kivetítőn bejátszott filmek és kb. másfél órányi dokumentum és koncertfilm 2003-2006 közötti időszakból.
MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 08. 24.
Az „Anxious” Keck Mária flamenco táncos/énekes és Jaxhe kolumbiai zeneszerző művészi találkozásából jött létre. A sok nemzetiségű részvevő gárda maradandót alkotott, zenében és látványban egyaránt.
2021. 10. 19.
A verseny célja, hogy a world-jazz és ethno-jazz műfajban kiemelkedőt alkotó magyar, illetve felsőfokú zenei tanulmányaikat Magyarországon végző, vagy már végzett fiatal zenészek nemzetközi megjelenéshez és alkotói támogatáshoz jussanak.
2021. 10. 19.
A Pannon Gyermekkar újabb, a Dalok.hu terjesztésében megjelenő művét mutatjuk be, a szerző ajánlásával.
2021. 10. 19.
Az első magyar nyelvű dalával jelentkezik a The Anahit zenekar. Állításuk szerint sokkal nagyobb súlya van így a szavaknak. A "Tériszony" című legújabb dalukkal most kicsit visszatérnek a melankolikusabb gyökereikhez.
2021. 10. 18.
A „NoPiPiNoPie” májusban debütált egy újragondolt gyermekdallal az “ABC 2021”-el. Most megjelent második daluk is.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink