Dalok.hu Franciaországban

2006. 06. 08.

Június 1. és 4. között a Zenei Export Iroda (mxh.hu) segítségével Dalok.hu képviseltette magát az Europavox fesztiválon (europavox.com) Clermont Ferrandban, Franciaországban. A fesztivál célja az európai identitás kifejezése (létrehozása?) a zenén keresztül. A fesztivál érdekessége az ambassadeur-ok (követek) voltak. Sok fiatal, az Unió különböző országából megpályázta az utazást Clermontba. A régi vulkánok közelébe épített város, a koncertek és a szakmai tér által hagyott benyomás mellett a legfontosabb, amivel gazdagodhattak itt a Kelet és Nyugat ifjú polgárai - a fesztiválon kialakított kapcsolatok. Mi pedig népszerűsítettük a nemsokára induló Songs.hu angol nyelvű oldalt.

MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 03. 30.
Palya Bea, Krsa (PASO), Kollár-Klemencz László, Volkova, Bognár Szilvia, Varga Veronika (Babra), Takáts Eszter és Veni megosztják viszonyukat a gondviseléssel.
2022. 05. 07.
Havi rendszerességgel készítünk playlistet az általunk terjesztett zenekarok új felvételeiből. Hallgasd, ismerkedj az új zenékkel, oszd meg!
2022. 05. 03.
Szakmai elismerésben részesült az Irie Maffia, a Blahalouisiana, az Ivan & The Parazol, a New Level Empire, Beton.Hofi, valamint a Thy Catafalque. életműdíjat - a Piramis zenekar és Komjáthy György kaptak.
2022. 05. 03.
Közel ezer üzletben, hipermarketben és szállodában szól kizárólag magyar zene május 12-én. Az Él a zene! kezdeményezés célja, hogy előtérbe helyezze a magyar szerzőket, előadókat és dalokat.
2022. 05. 02.
„Az ember zörgő malomkerekek táncát járja. Pedig csak egy villanás lenne világunkat megigazulva itt hagyni. Most kőemberek virrasztanak. Minden más illanás.”
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink