Bryan Adams - Budapest, Debrecen

2006. 09. 06.
Bryan Adams kétszer
 
Két estén is fellép hazánkban Bryan Adamas: a pályafutásának 25. évfordulóját ünneplő Live Across The Nation turné keretében november 21-én este a Papp László Budapest Sportarénában, november 23-án pedig a debreceni Főnix Csarnokban ad koncertet a kanadai énekes-zeneszerző. Bryan Adams eddig több mint nyolcvanmillió albumot adott el világszerte, és olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint például a Robin Hood című film betétdala. Legutóbbi, Anthology című albuma az elmúlt 25 év slágereiből válogat, és a mostani turnét is a jubileumnak szenteli.
Népszabadság, S. M.
MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 08. 24.
Az „Anxious” Keck Mária flamenco táncos/énekes és Jaxhe kolumbiai zeneszerző művészi találkozásából jött létre. A sok nemzetiségű részvevő gárda maradandót alkotott, zenében és látványban egyaránt.
2021. 10. 19.
A verseny célja, hogy a world-jazz és ethno-jazz műfajban kiemelkedőt alkotó magyar, illetve felsőfokú zenei tanulmányaikat Magyarországon végző, vagy már végzett fiatal zenészek nemzetközi megjelenéshez és alkotói támogatáshoz jussanak.
2021. 10. 19.
A Pannon Gyermekkar újabb, a Dalok.hu terjesztésében megjelenő művét mutatjuk be, a szerző ajánlásával.
2021. 10. 19.
Az első magyar nyelvű dalával jelentkezik a The Anahit zenekar. Állításuk szerint sokkal nagyobb súlya van így a szavaknak. A "Tériszony" című legújabb dalukkal most kicsit visszatérnek a melankolikusabb gyökereikhez.
2021. 10. 18.
A „NoPiPiNoPie” májusban debütált egy újragondolt gyermekdallal az “ABC 2021”-el. Most megjelent második daluk is.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink