Bryan Adams - Budapest, Debrecen

2006. 09. 06.
Bryan Adams kétszer
 
Két estén is fellép hazánkban Bryan Adamas: a pályafutásának 25. évfordulóját ünneplő Live Across The Nation turné keretében november 21-én este a Papp László Budapest Sportarénában, november 23-án pedig a debreceni Főnix Csarnokban ad koncertet a kanadai énekes-zeneszerző. Bryan Adams eddig több mint nyolcvanmillió albumot adott el világszerte, és olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint például a Robin Hood című film betétdala. Legutóbbi, Anthology című albuma az elmúlt 25 év slágereiből válogat, és a mostani turnét is a jubileumnak szenteli.
Népszabadság, S. M.
MEGOSZTÁS

További hírek

2022. 03. 30.
Palya Bea, Krsa (PASO), Kollár-Klemencz László, Volkova, Bognár Szilvia, Varga Veronika (Babra), Takáts Eszter és Veni megosztják viszonyukat a gondviseléssel.
2022. 05. 07.
Havi rendszerességgel készítünk playlistet az általunk terjesztett zenekarok új felvételeiből. Hallgasd, ismerkedj az új zenékkel, oszd meg!
2022. 05. 03.
Szakmai elismerésben részesült az Irie Maffia, a Blahalouisiana, az Ivan & The Parazol, a New Level Empire, Beton.Hofi, valamint a Thy Catafalque. életműdíjat - a Piramis zenekar és Komjáthy György kaptak.
2022. 05. 03.
Közel ezer üzletben, hipermarketben és szállodában szól kizárólag magyar zene május 12-én. Az Él a zene! kezdeményezés célja, hogy előtérbe helyezze a magyar szerzőket, előadókat és dalokat.
2022. 05. 02.
„Az ember zörgő malomkerekek táncát járja. Pedig csak egy villanás lenne világunkat megigazulva itt hagyni. Most kőemberek virrasztanak. Minden más illanás.”
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink