Curtis a „Piszkos Kölyök”-kel robbantja be új lemezét

2021. 10. 12.

A Curtis-diszkográfia hamarosan egy vadonatúj EP-vel gyarapodik: a népszerű rapper egy igazán ütős gengszterközegben használatos kifejezésre, a ’Spíler’-re keresztelte az érkező korongot.

Az album bemutatkozó trackje, a „Piszkos kölyök” egy komorabb hangulatú felvétel: mintha az újpesti gyökerű zenész újra háborúba indulna a lakótelepi élet kegyetlen csapásaival szemben, állva annak minden sarát. A kendőzetlen, önazonos rapbetéteket és mély basszusokkal telített ütemeket pedig ismét a díjnyertes rendező, Jimy J. Hollywood filmesítette meg.
A kollaborátorok között milliós nézettséget bezsebelő és tehetségkutató-nyertes előadók Curtis azt is elárulta, hogy bár az első dalban még csak egyedül hallhatjuk, további számainál olyan nevek is feltűnnek majd, akikkel korábban már kiemelkedő sikereket értek el.

„Hatalmas öröm számomra, hogy ismét a szakma és a közönség által is elismert művészekkel dolgozhattam együtt – velem lesznek a legszókimondóbb társaim, azaz Essemm, 4Tress, valamint jó barátommal, Szabó Ádámmal is készül az új duettünk, és ne felejtsük ki a sorból szerzőtársamat, produceremet Vígh Arnoldot sem. Természetesen Jimy-vel sem áll meg a klipgyártás a „Piszkos kölyök”-nél: már most elárulom, hogy jön az „Ez vagyok én” folytatása” – mondta el Széki Attila.

Curtis legutoljára 2019-ben adott ki EP-t: az azóta platinaminősítést szerzett ’A legismertebb senki’ olyan slágereket sorakoztatott fel, mint a „Lehetne újra február” vagy a „Nem maradok padlón”. Azóta több szólóprodukcióval is jelentkezett: legfrissebb ezek közül a decemberben kiadott, többmilliós nézettségű „Fáradt lélek”. 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 08. 24.
Az „Anxious” Keck Mária flamenco táncos/énekes és Jaxhe kolumbiai zeneszerző művészi találkozásából jött létre. A sok nemzetiségű részvevő gárda maradandót alkotott, zenében és látványban egyaránt.
2021. 11. 17.
Tízéves történetében először készül téli üzemmel a főváros egyik legnagyobb, szabadtéri szórakozóhelye - a Budapest Park. Téli meseországának kapuja december 3-án nyílik meg, középpontjában egy hatalmas jégpályával.
2021. 11. 15.
​​​​​​​A Trottel Records 1998-ban kazettán jelentette meg szibériai sorozatának első részeit. A sorozat 20 év múlva, vinylen éled újra, új felvételekkel és tematikával. A Szibériai sámán hangképek után íme az Észak-Turkesztáni epikus hangképek LP.
2021. 11. 14.
A Dalok.hu terjesztésében jelent meg a „magyar Mike Oldfield” ötödik anyaga. Válik Bernát egyedül felel szinte minden hangszerért, ami hallható az albumán és a grafikáját is ő készítette.
2021. 11. 12.
A "Mörcsfesztivál" egy összehangolt zenei akciós hétvége, amikor a magyar zene rajongói kedvező áron vásárolhatják meg kedvenceik relikviáit, vagy különleges, "csomagba rendezett", esetleg dedikált termékeit.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink