LEECHER: megjelent a teljes tavalyi A38-as koncert, és készülnek a Kalapács Tribute lemezhez is egy dallal!

2020. 07. 20.

Februárban jelent meg a dallamos szimfonikus metalzenéjüket csellóval, varázslatos női énekkel és hihetetlenül karizmatikus, egyedi kiállással előadó LEECHER második nagylemeze "Deviant" címmel, és bár a zenekar legnagyobb terveit - köztük egy teljes Európai Turnét a Visions of Atlantis vendégeként - elkaszálta a vírushelyzet, közel sem maradtak tétlen. Múlt hónapban tették közzé az A38 Hajón rögzített 2019-es koncertjüket, mely most megnézhető teljes terjedelmében, tökéletes kép -és hangminőséggel. 

Leecher // Live 2019 // A38 Rocks - Teljes koncert
bit.ly/Leecher_Live2019_A38 
A Leecher is azon 30 előadó között van, akik részt vesznek azon a most készülő 2 korongos Kalapács Tribute lemezen, amely a legendás énekes zenekarának 20. születésnapja alkalmából jelenik meg a szeptemberi "Világvégre" nagylemez mellett. Hogy melyik dalra esett a választásuk, az még egyelőre titok, de biztosak lehetünk benne, hogy a csellókkal előadott Kalapács dal egy kifejezetten egyedi megszólalású darab lesz. Addig is megnézhetünk pár képet a felvételekről Facebook oldalukon. 

www.facebook.com/114712005208893/posts/3617363404943718/ 

A zenekart hosszú idő után élőben legközelebb a Boglári Szüreti Fesztiválon (Balatonboglár, Parti Sétány) lehet látni augusztus 20-án, 18:30-tól.

Idén nyárral szöveges videó készült a "Deviant" lemez összes dalához, ezeket a zenekar pár érdekesség kíséretében Facebook oldalukon osztották meg, és már egy közös lejátszási listán is elérhetők. 

Leecher - Deviant (2020) Teljes album (Hivatalos YouTube lejátszási lista)
bit.ly/Leecher_Deviant_Playlist 

Harvester of Calamity:
"Az intro természetesen az összes többi dal után készült el, amikor már összeállt a kép, hogy milyen is lesz ez a lemez. Nem csak a zenei utazást vetíti előre, hanem ennél talán hosszabb is az árnyék, amit vet... maradjon ez egyelőre titok." 

Infinite Greed:
"Az emberi természet végtelen mohóságáról szól ez a dal. Ha nincsen konkrét célod, a pénz- és dicsőség hajszolásnak sosem lesz vége." 

Rainmaker:
"A dal egy zeneszerzőről szól, aki minden másról elfeledkezve írja élete fő művét és úgy érzi, hogy ez a létezésének egyetlen célja. Hiszen ezzel a dallal a többi ember életét is szebbé teheti."

Architect of Fate:
"Ezt a dalt egy novella ihlette (Operation Fateful Encounter a címe és csak ajánlani tudom), aminek az alaptörténete, hogy a főhős kifigyel magának embereket, titokban utánajár, hogy kicsodák és milyen emberek, majd "sorsszerű" találkozásokat rendez meg velük. Ezt a történetet én továbbvittem egy sötét irányba, ahol a beszélő megrészegül a hatalmától és akár borzalmas helyzeteket is előidéz csak azért, hogy eljátszhassa a megmentőt." 

Cassandra:
"Mit ér igazat mondani, ha a többiek kiabálása elnyomja a hangod? Ez a dal a görög mitológiából ismert Cassandra történetén keresztül mutatja be azt a helyzetet, hogy milyen érzés lehet igazat mondani úgy, hogy senki nem hisz neked. Sokszor hajlamosak vagyunk annak hinni, aki leghangosabban ordít, vagy a legjobban el tudja adni magát, és a tévedés csak akkor derül ki, amikor már baj van." 

Lake of Contradiction:
"A Deviant utolsó előtti dala egyfajta címadó is és összefoglaló is egyben. Azt a kérdést veti fel, hogy ha elhatárolódsz valakitől, csak mert első látásra furcsa, szokatlan és zavaró, nem lehetséges-e, hogy egy értékes embert veszítesz el, akit féltél megismerni?"

Celestial Alignment:
"A szerelem drámával önti el az ember életét és a legkisebb dolgot is soha vissza nem térő csillagállásnak láttatja. Tudod, hogy nem vagy normális, mégsem adnád semmiért."

Leecher CD rendelés:
bit.ly/Leecher_CD_MetalShop

Leecher online:
www.leechermusic.com/ 
www.facebook.com/leechermusic/ 


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 09. 08.
Szabó János újabb költői mélységű interjúja a slivovica és a koló kapcsolatáról, a bőgő súlyáról, a női szerepekről és a legnagyobb vagányságról.
2020. 09. 14.
Magyarország egyik legtehetségesebb zenei formációja, Patocska Olivér és Barabás Dávid duója ismét egy látvány- és hangzásvilágában is minőségi anyaggal jelentkezett.
2020. 09. 11.
A balatoni felüdülőközpont, a Plázs szeptember 12-én zárja idénre kapuit, azonban tesznek róla, hogy a búcsú emlékezetes maradjon: péntek este a Kowalsky meg a Vega játszik.
2020. 09. 10.
700 millió forintos keretösszeggel megjelent az a pályázat, amely a COVID járvány miatt elmaradt, vagy jelentősen csökkentett programmal megvalósult, 500 fő feletti könnyűzenei fesztiválok szervezőit támogatja.
2020. 09. 10.
A 20. századi magyar és kelet-európai történelem eseményei bújnak meg a Hangok és ütemek című könnyűzenei interjúkötet-sorozat legújabb, negyedik részében.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink