Hírek

2022. 03. 30.
Palya Bea, Krsa (PASO), Kollár-Klemencz László, Volkova, Bognár Szilvia, Varga Veronika (Babra), Takáts Eszter és Veni megosztják viszonyukat a gondviseléssel.
2022. 05. 07.
Havi rendszerességgel készítünk playlistet az általunk terjesztett zenekarok új felvételeiből. Hallgasd, ismerkedj az új zenékkel, oszd meg!
2022. 05. 03.
Szakmai elismerésben részesült az Irie Maffia, a Blahalouisiana, az Ivan & The Parazol, a New Level Empire, Beton.Hofi, valamint a Thy Catafalque. életműdíjat - a Piramis zenekar és Komjáthy György kaptak.
2022. 05. 03.
Közel ezer üzletben, hipermarketben és szállodában szól kizárólag magyar zene május 12-én. Az Él a zene! kezdeményezés célja, hogy előtérbe helyezze a magyar szerzőket, előadókat és dalokat.
2022. 05. 02.
„Az ember zörgő malomkerekek táncát járja. Pedig csak egy villanás lenne világunkat megigazulva itt hagyni. Most kőemberek virrasztanak. Minden más illanás.”
2022. 05. 02.
Az apostoli kisugárzású Farkas János és testvére, a fúziós örömzenét játszó Folkfonics énekesnője, Volkova Kriszti (aki még a Ferenc pápát kísértésbe vivő Napfonat-ban is tavasztündérkedik) a telet egy Határ úti stúdióban töltötték.
2022. 04. 25.
Májusban koncertet adnak a Szimplában, így élőben is találkozhatsz a Lemming Bizottság kiválasztotjaival, az új generáció reménységeivel. A Dalok.hu-n meghallgathatod minden jelentkező zenéjét.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink